29.6.2011

Muutoksia..

Olen siirtänyt Nelian ( CH Spotless Cornelia OLH q) sekä Isiksen (CH Tistan Isis OLH n 25) omistajuuden Katariinalle ja Minnalle. Kiitokset yhteistyöstä ja näiden kahden hienon kissan huollosta ja hoivosta. Molemmat ovat minulle hyvin tärkeitä ja eritoten Isiksellä on mukanansa pala sydäntäni kaiken kokemamme jälkeen. Tämän kissan tassu on sydämessäni.

Nelia jatkaa kasvatuksessa Katariinan omistuksessa ja toivottavasti antaa Acousticats kissalaan paljon kanelia mutta myös iloa. Isis jatkaa elämäänsä omassa laumassansa Lohjalla Minnan hyvässä hoivassa.

Isis sai kissalaamme kaksi pentutta. Vuonna 2009 F-pentueen yhdessä Noxx Kanun kanssa ja taas uudelleen vuonna 2010 Skazki kissalan ulkomaantuonnin Siegrefieldin kanssa. Molemmat pentueet ovat olleet upeita kaunokaisia!
Nelia taas teki pentueen yhdessä Eetun kanssa saaden aikaan Jalecat's I-pentueen. Jatkoon jäivät Indi, Kake ja Eepo. Eiköhän niillä paikata Nelian paikka kasvatuksessamme. Jos ei, Katariina toivottavasti ei anna linjan katketa.


Tänään postissa suureksi yllätykseksemme tuli incatista diblomi Isikselle. Isis on kategoria 4 rankin toiseksi paras siitosnaaras ja viidenneksi paras kissa. Onnea Isis, rankissä (ei montaa näyttelyä!) et ehtinyt sen korkeammalle mutta meille ole ykkönen!

Lämpimät kiitokset yhteistyöstä Minnalle Lohjalle sekä Katariinalle Helsinkiin! Ystävyys on sopimuksia kestävämpi....

Ei kommentteja: