13.2.2011

Helsinkiläiset Ipanat 6-viikkoisia

Eilen kävin kurkkimassa tosiaan I-penikoita Katariinan luona ja sinne tuli myös kaksi perhettä katsomaan josko löytävät varmasti sen omansa. Niinhän siinä taisi käydä että Nessun (OLH f) sekä Neken (OLH n) varaukset varmistuivat. Nessun nimeäkin oli jo mietitty uudestaan ja hänestä tulee kotoisasti Irmeli :)
Pennut ovat kasvaneet hyvin, paino erot ovat aikamoiset mutta koska kaikki syövät ja juovat ja leikkivät ja hulinoivat niin ei se mitään. Ekan matokuurinsakkin pentue tosiaan sai viime viikolla. Kaikilla pennuilla on pitkät sirot jalat ja tosi hienoja häntiä. Profiilinjat ovat kaikilla kivat ja pää on pyöreä. Korvat ovat isoja mutta ehkä liiaksi pystyasenossa. Luonteiltaan pennut ovat hyvin avoimia ja valmiita uuden tutkimiseen. Irmeli on hieman muita varovaisempi mutta ehkä se kompensoi Neken ja Kaken tuulispäänä kohti uusia asioita menttaliteettiä. Indi on keskivertokansalainen samoin kuin Eepo. Omansa ottavat hekin :))
Tässä kuvia eilisestä päivästä







Samalla kun minä seikkailin I-pentujen kanssa niin Jari, meidän cooni vastaava kävi Kassua moikkaamassa. Kassu sai pesut ja harjaukset kuivatuksineen. Tässä poitsu ennen pesua. Ensi viikolla on pojalla edessä lääkärireissu. Sen sydän ultrataan :)

1 kommentti:

saila kirjoitti...

Onpa ihania kuvia <3