31.1.2011

I-vauvoja katsomassa

Käväisin tänään poikasia katsomassa Helsingissä ja samalla tekemässä niistä paperit rekkarointia varten. Nyt nähtyäni pennut 3 viikon tauon jälkeen pysyn kannassani ja sijoitan pennuista kaksi, Indin ja Kaken. Kakelle on jo koti tiedossa mutta Indi siis kaipaa vielä omaa ihmistänsä joka jaksaisi touhuta kanssani pentueen tai kaksi yhteistyössä Indin kanssa tietysti :)
Indi on minusta selkeä varianttitytteli, sillä saisi olla enemmän valkoista. Se on siinä ja siinä mitä tuomarit näyttelyissä siitä tuumaisivat mutta tosiaan senkin sijasta sijoituskotia kaipaisi hän :)

Kaken sijoitan Jennylle Vantaalle.


Nekestä on kysellyt perhe Espoosta. Tästä likasta on vaikea ottaa kuvia :D

Nessua on tosiaan kyselty Vantaalle

Ja Eepon kohdilla olen kahdenvaiheilla.Mutta koti sille olisi tiedossa.

Herkosta ja Hopsastakin on tullut kivat kyselyt,katsotaan kuinka meidän käy.
Laitan tähän kuvan Viljosta myös. Komea komea mies <3 Täytyy keksiä aikaa käydä ihan livenä ihastelemassa nyt jo hyvin kotiutunutta miestä :)

F-pentueen Fairytale aka Vilma ja G-pentueen G-Force aka Kaapo olivat Surokissa viime viikonloppuna. Vilma keräsi kaksi 10 luokan sertiä ja Kaapo osallistui vain sunnuntaina, tuloksen ollessa EX1. Tässä Katariinan napsimat kuvat molemmista.
Vilma on suloinen nuori nainen :)


Tämä poikahan Petran ja Rikun suklainen suloisuus ja vinkkaan hyvinkin hienovaraisesti että sovittaessa käytössä myös erittäin hienoille Daameille ;)


Nyt, valvotun yötyövuoron jälkeenkin ajattelin alkaa kirjoittamaan rästissä olevia sähköposteja pentukyselijöille :) toivottavasti teen muutaman ihmisen onnelliseksi siinä samalla :) Minut teki tänään yksi eriskummallinen asia onnelliseksi. Kuva puhukoon puolestaan.

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Jaha, sitä on päästy sopuratkaisuun näämmä. Aikaa siihen kyllä kului! :-)