18.10.2010

Galan lähtö..

Joukko senkun vähenee...

Perjantaina alkoi minulla yö-vuorot ja Galan luovutti Jari lauantaina. Gala muutti vantaalle sijoitukseen Sannan hoiviin ja liikkeessä sitä pitävät perheen koirat ja tytöt!


Kotona on siis enää Gigi ja Dino. Kyllä vauhtia tässäkin kaksikossa on, sillä laminaattilattiaa pitkin kuuluu komea kopse kun kaksikko rallaa. Dino on varmuuden vuoksi-murisija ja Gigi kaikkien kaveri. Kyllä Dino yllättyy kun se torstaina uuteen kotiinsa pääsee :D Kaapo joka muutti Tampereelle on laumaansa jo tutustunut ja kaikki siellä sujuu mahtavasti.Kaapon kantajuus kanelille on testattu ja osoittautui ettei se sitä kanna.Sukulaati mikä sukulaati <3 Samoin Sanna raportoi Galan valloittaneen jo kaikki ihmiset, hieman se kuitenkin koiria yläilmoista katselee vielä :) Myös Gepsu-murulla menee hyvin :))

Meillä on myös muita uutisia. Lauantaina Jari ilmoitti että Nana volisee. Eetu sai naisen kylään. Ainoa vaan että mitään ei ole tapahtunut. Mitä lie odottavat, pyhää yhtymistä, sillä Eetu kyllä niskaan käy asiaankuuluvalla tavalla mutta siihen filmi poikkeaa ja poitsu irrottaa otteensa hämmästyneen oloisena. No nyt toivotaan tsempityksiä siis :) Go Eetu GO..Nanahan on ihan valmis ;o)

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Nooh...sittehä meillä on kaksi varmuudeksi murisijaa talossa :D Saattaa norski olla enemmän ihmeissään, että mistä näitä murisijoita oikeen tulee :D