23.9.2010

Pitää syödä että kasvaa

Geet ovat rallinneet alakertaa ja tänään tutustuivat osaan alakerran kissoistakin. Taika-turvallinen oli ensi kokelas ja koska se meni niin hyvin otettiin Nana-nuuskija ja koska sekin meni tosi hyvin otettiin Alli-avulias.

Tunnin verran annoin pikkuisten ihmetellä isoja kissoja ja sitten ruualla houkuttelin ne ylätasanteelle syömään. Viisikko söikin hyvällä halulla kai ajatellen että -pakko syödä että kasvaa yhtäisoksi kuin noikin..sen jälkeen Isis-mamma otti seikkailijat siipiensä suojiin ja kiimastaan huolimatta lohtutissiäkin irtosi.

Painot pennuilla ovat hyvät ainoastaan Gala on alle kilon painaen 970g, Gala tosin venähti jaloistaan silmin nähden korkeutta jotta siinä vissiin syy. Gigi painaa 1001g, Dino 1104g, Gebsu 1060g ja Kaapo the jätemylly 1295g.

Tosiaan Dinoa katsomassa käynyt perhe halusi turvallista mietintäaikaa ja laitoin alustavan varauksen viikonloppuun. Otan kuitenkin mielelläni pojasta kyselyitä vastaan jos sellaisia tulee..Gebsu on siis nyt ainoa varma joka omaa ihmistänsä tarvitsee! Gebsu tarvitsee kissallisen kaverin, se on hyvin vilkas, sylirottamainen ja jutteleva tyyppi. Sillä on oikeasti aina jotain sanottavaa ja ihan joka asiaan. Se tykkää kölliä kainalossa tai polvitaipeessa. Sen lempilelu on huiska, rapiseva hiiri kelpaa myös. Ylisuosiota saa veskipaprurullat, se rakastaa repiä paperia! Gebsu ei jätä kylmäksi ketään, se on vissi!
Jaarituksista kuviin :)
Porukka syömässä aamupalaa

Gala ja Dino

Gebsu jumppaa

Kaapo komentaa Taikaa ja Nanaaa

Gebsu ja Kaapo painii alakerran catmaxissa

Gigi joka kaunistuu viikko viikolta

Lisää kuvia on FB sivustolla ja kotareillakin :)

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Näähän kasvaa ihan silmissä... Ihania jölliköitä :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

niin tekee :) ja syövät ihan kaameesti..kaapit tyhjänä koko ajan, zoopluskin varmaan ihmettelee meidän tilauksia :D