20.9.2010

Läjäpäin kuvia ja viikonlopun tapahtumat

Viikonloppuna meillä oli varsinaiset pentujaiset eli pennuille tuli katsojia. Lauantai iltana yksi perhe ja sunnuntaina kaksi. Lyhyesti sanottakoon että sunnuntai-maanantai välinen yö meillä nukuttiin pitkästä aikaa hyvin sillä pennut olivat ihan poikki viimeisen vierailijan lähtiessä. Ruoka hävisi ennätys vauhtia lautaselta ja viisikko kuorsasi kuin tukit koko yön.

Pentujen varaustilanne on nyt selkiintynyt, varattuja pentuja ovat Gigi,Iso-G josta tulee Gabriel (Kaapo) ja sitten Gala. Varaamatta siis Dino ja Gebsu. Gebsu teki miehentyön yrittäessään hurmata mutta se ei tuottanut tulosta. Dino sen sijaan oli hyvinkin välinpitämätön vierailijoita kohtaan. Gigi keikisteli minkä kerkisi, varmaan varauksen tuoma itsevarmuus liekkipäätä kikatutti.

Nyt maanantai aamuna kuvasin kaikkia kissoja ja seuraavaksi kunnon kasa kuvia siis kaikista linssin eteen eksyneistä kissimirriköistä,aloitetaan kuitenkin pennuista.
Dino

Gala

Gebsu

Gigi

ja Iso-G aka Kaapo

Dino ja Gebsu siis varattavissa vielä joko yhdessä tai erikseen mutta molemmat tarvitsevat jokatapauksessa kissamaisen kaverin,sen verta virtaa niissä on.

Sitten muihin kissoihin, ensin Taika ja Nana

Verna

Dolly

ja sitten Kassu-murunen

Ihan lopuksi vielä Nanan oma poseeraus

Jos meidän höpönassu -pojut Dino ja Gebsukka, kiinnostaa niin äkkiä viestiä leena@jalecats.net lapsosista ja muista kissoista on lisää kuvia FB:n sivuilla :))

Ei kommentteja: