3.9.2010

Gina nukkui itselleen kodin..

Aivan. Mikä kumma siinä on että ilman vieraita ollaan normivauvoja ja vieraiden kesken joko rääyätään niin että vaikuttaa löyhäpäiseltä tai sitten nukutaan? No Gina nukkui ja myöhemmin tapitti tarkasti itselleen uuden äidin ja isän.Ginan katse oli niin läpitunkeva että itsekkin hämmennyin,en tiedä yrittikö se porata tietään sydämeen vai mikä :D Hienoa kuitenkin,moni Facebookissa arvailikin tämän liekkipään olevan ensimäinen varattu. Näin on :)Jäljellä on silti 3-4 muuta vauvaa jotka tarvitsevat sen oman ihmisensä. Koska hyvä vierailu aika torkuttiin niin yö oli mielenkiintoinen, pienet termiitit juoksi sängyn päällä metsästäen toisiansa ja häntiensä. Nostelin niitä ahkerasti lattialle takaisin ihan vain siksi että pääsivätheti hyppimään sänkyyn takaisin :D

Sinivalkkoinen E-mies on testattu maanantaina, tuloksia odotellessa. Kollin elkeet voimistuvat hirvittävää kyytiä. Tyttöä huudetaan ja maanitellaan.

Äitinsä ja isänsä poika se on, hormonihyrrä,kuorolaulaja ja sumutorvi. Ihan rakas <3

Meillä on netti tökkinyt nyt kuukauden päivät, soneralla on massiivisia ongelmia tällä alueella.Telkkarikin sekoilee urakalla. Sen lisäksi otin FB-loman :) Tässä alkaa arki palautua ja kotiäitinä ehti ihan liikaa bookkailla nyt käydään kylmää kalkkunaa. Lauantaina olisi meillä Pirok mutta se jää nyt väliin sillä Dolly aloitti kiiman ja en periaattteelisista syistä raahaile huutavia naaraita näyttelyihin. Kaikista parhaiten tavoittaa siis puhelimitse :))

Ei kommentteja: