28.1.2010

Uusi viikko ja valmistautumista

Nyt ei olekkaan kuvia tarjolla sillä konesotkujen takia kaikki kuvat ovat levällään eri koneissa kuin Ellu-kanasen eväät konsanaan. Tätä viikkoa siivittää Äffien valmistautuminen maailman valloitukseen,näyttelyilmojen ja myyntisoppareiden tekeminen ja tavallisen lapsiperheen arjen pyörittäminen jonka lomassa myös lopputyöni alkaa pikkuhiljaa valmistua :)

Olen ilmoittanut Isis-mamman Turkuun , ideana olisi saavuttaa jonain päivänä champion titteli. Mukaan meiltä kotoolta lähtee Dolly-cooni joka tosiaan tekee ensidebyyttinsä. Huhu myöskin kertoo että Fay-tyttönen turussa nähtäisiin. On kyllä ihan ilo saada vaihteeksi kasvatteja näytille. Tähän asti vain B-pentuetta siellä on nähty aktiivisesti. Toki muutama muukin kasvatti näyttelyissä on käynyt mutta noin niinkuin aktiivisemmin.

Fairytale ja Eetu etsivät edelleen omaa kotiansa,yhdessä tai erikseen.Näyttelyyn tai lemmikiksi. Molemmat ovat hyvin aktiivistä itskusorttia joten uudella omistajalle ei ole tylsistymisen vaaraa :)

Suunnitelma etenee niin että nyt lauantaina maailmaan suuntaa Frida ja Nana-tyttönen. Seuraavana viikonloppuna omaan kotiinsa suuntaavat Fia ja Fay. Fairytale jää Lohjalle pitämään seuraa siiheksi kunnes uusi oma koti ilmaantuu. Eetu saa pian tehosterokotteensa ja sirunsa ja tosiaan etsii sijoituskotia joka mahdollistaisi ensi syksynä astumisen. Olen laskeskellut ettei kollittelu välttämättä siinä vaiheessa edes ylly sellaisiin mittoihin etteikö sen pitäminen pallollisena olisi mahdotonta eritoten kun tytteli on hänelle valmiiksi katsottu.

Mutta nyt uudestaan soppareiden ihanaan maailmaan ja muuttorepun pakkaamisten pariin :)

1 kommentti:

luolaleijona kirjoitti...

Oi kun kiva, pääsee näkemään Aslanin siskopuolen sitten Turokissa! =)