11.11.2009

Kerman norumista

Tämän aamun uutiset Lohjalta ovat todella mieltä lämmittäviä. Kakaralauma on päässyt imuttamaan niin hyvin että yksi vauvoista painaa jo yli 100g muut ovat 90g tienoilla mutta jokaisen vuorokausi painon nousu on tavanomaisesta 10g ylöspäin aina 19 grammaan. Olipa hyvä idea antaa niille lisämaitoa jotta ne ovat pysyneet virkkuina ja halukkaina imuttamaan. Noin alhaisilla syntymäpainoilla pentujen verensokeri ja virkeystila olisi voinut laskea dramaattisesti.Tissiltä se pienikin ponnistaa! Tässä eilinen kuva kakruista jotka ovat siis kaikki poikia :)

Taikahan reagoi poissa olooni ja pisti Eetu-miehen laikkarille mutta nyt sekin tilanne on rauhoittunut ja Eetun tämän aamun puntarireissu antoi lukemaksi lähes 300g.

Nyt voi taas roikkua pentukopan äärellä typerä virne naamalla kehuen emoja tuntikausia, harmi etten näe Isistä ja vauvoja mutta onneksi Minna pitää minut ajantasalla jopa pikku hikoistakin niin saan aimoannoksen vauvarakkautta sieltäkin :) Nyt täytyy saada auto kuntoon että pääsee taas surruttelemaan Lohjallekkin ukkeleita ihastelemaan!

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Hienoa hienoa! Ihanaa ihanaa! Paljon pentu-uutisia!! Taitaa pojat olla hitti tuotteena tässä vaiheessa! Meilläkin aikalailla poika voittoista on ollut, mutta Sissin jättimassulle minä olen kovasti puhunut ja prinsessa lauma toiveita lähetellyt :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Juu :D tytteleitä kaivataan..jos teille tulee tytsiköitä niin pistä yksi äkkiä postiin minulle ;)

Satu kirjoitti...

Tosi mahtavaa, hyvä ukkelit! Minulta saat tytön ihan siitä pentueesta, mistä tahdot ;)

Anonyymi kirjoitti...

Terkkuja ihanalle pikku
F-pentueelle ja Isikselle!:)

T. Kanu-isukki + muu kotiväki

Ansku kirjoitti...

Ihania pieniä palleroisia <3 <3 Hyvin kasvavat.