8.11.2009

F-pentue syntynyt

Eilen tuli puhelinsoitto Lohjalta ja lähdin ajelemaan Isiksen luokse. Klo viiden pintaan maailmaan sukelsi ensimäinen pentu ja heti perään toinen.Rapiassa 40 minuutissa koko viiden santsi oli ulkona ja me ihmiset sekä Isis ihmeissään. Isiksen äidiksi kasvu jatkui koko illan ja yön ja oikeastaan vasta tänään se on alkanut selkeästi nauttia äitiyden tuomasta ilosta ja onnesta. Pennut olivat syntyessään pirteitä ja äänekkäitä mutta pienikokoisia. Synnytys käynnistyi 63 tiineyspäivänä,liekö olisi muutama lisäpäivä tuonut enemmän painoa pikkuisille. Oli miten oli, seurailemme täällä Lohjalla vauvojen ja emon tutustumista toisiinsa. Pennuista 4 on itämaisia pitkäkarvoja ja yksi balineesi. Alustavasti näyttäisi että joukossa on yksi solidi suklaa,kaksi suklaa ticked tabbya,yksi ruskea ticked tabby ja sitten tietenkin hauska bali-vauva jonka väri selvinnee myöhemmin. Tässä siis Jalecatsien ensimmäinen täysin pitkäkarvainen pentue ja bonuksena ensimäinen balineesikin! WAU Isis!!!!!!

Minnan ja tyttöjen työ on vasta alussa mutta hommat on otettu niin hyvin haltuun että kun hätähousu kasvattaja saadaan ulos tönästä niin rauha viimeistään laskeutuu taloon...

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Miljoonasti onnea ekan OLH pentueen johdosta! Nyt sitten vaan odotellaan kuniiden vauvojen kasvamista ja ihania kuvia niistä paljon.

Satu kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta! Tahtoo katsomaan, kunhan nyt muutaman viikon ensin kasvavat!

Elina V. kirjoitti...

Oih, onnittelut pienistä pitkäkarvoista :)