2.11.2009

Eetu 1 viikkoa ja Isiksen massu

Viikonloppu hujahti ohi vilahduksessa. Eetu on voinut hyvin ja kasvanut tasaisesti. Tässä 1 viikkoiskuva jäpikästä. No on varmaan ihan turha sanoa mutta täällä ollaan ihan rakastuneita <3


Kävin lauantaina Isistä katsomassa Lohjalla ja sillä alkaa olemaan jo aika iso massu. Veikkaisin 4-6 ja tuo neljäkin hyvin syöneenä ;) Isis on ihanan rauhallinen kissa joka kyllä nauttii suunnattomasti saamastaan passauksesta ja huomiosta. Minna kertoo sen syövän aina ekana ja muiden odottavan nätisti kauempana että tuleva mamma saa masunsa täyteen. Masusta näkyi ja tuntui myös liikkeitä kivasti. Isiksen ilme oli hyvin tietäväisen oloinen pitäessäni kättä sen masulla. Se on aivan ihana <3 Vielä viikko odotusta edessä..




Kotimatkalla tein "tupatarkastuksen" ex-sijoituskotiini jossa minut otettiin lämpimästi vastaan :) Sijoittaminen on kasvattajalle tärkeää monessa mielessä ja on ihanaa huomata kuinka loistavia sijoituskoteja voikaan olla. Meritalla ja Ilkalla on talossaan kasa ihania kissoja monessa eri värissä että siellä on aina ilo piipahtaa!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Isis on IHANA <3

Odotan kyllä suurella innolla näkeväni, mitä sieltä tulee, päässen joskus kyytiin kun pentuja menet katsomaan?

Jalecat's- kissala kirjoitti...

No etköhän ja onhan tuo Ninakin tulossa katsomaan vauveleita,uskoisin :)