5.10.2009

Tica,tica..

Alfa Feliksen Tica-näyttely savottu läpi. Siis sinnehän voi viikonlopuksi mennä kokeilemaan vaikkei tica-rekkarissa kissa olekkaan. Meiltä siellä oli Versku-narskutin,Pieni-suuri cooni tylleröni.

Tuomareina Paul Lahey(USA), Thomas Andersen(DK) sekä Brigitte Berthelon(FR). Ainoastaan Thomas oli edellisestä Alfan näyttelystä tuttu. Verna esiintyi ilman rotu/värikilpailua ja sijoittautui lauantaina kaikista pennuista 1,3 ja 4 sijoille. Sunnuntaina sen sijoitukset olivat kaikista pennuista 3,4 ja 5. Best of the Best kitten kisassa tyttö veti pointisit kotiin ja pääpalkinto Lidlin muovipussissa kotiin. Onneksi pesin hampaat sunnuntai aamuna koska hymy oli leveä :D oli vielä klo 24 yölläkin kun pääni vihdoin ja viimein tyynylle laitoin raapustettuani koko illan koulutöitäni.
Tässä muutama oma ottama kuva


Siltalan Heikki oli myös kuvaamassa sunnuntaina mutta enpä usko että siellä kuvia meistä siellä on :) Hauskaa oli kaikinpuolin ja tosi kivaa seuraa sekä yksi erittäin upea,upea upea itämainen joka vihreääkin vihreämmilla silmillään nappasi sydämeni mukaansa..enkä suinkaan ollut ainoa sillä samainen komistus oli koko näyttelyn paras aikuinen eli Best of the Best Alter tai jotain :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin katsastamassa lauantaina pikaisesti tica-näyttelytyyliä,mutta en tykännyt. Titteleitä satelee jos jonkinlaista tyystin ilman kilpailua..FIFE titteliäkin arvostaa ihan eri tavalla jos siitä on joutunut "kamppailemaan".CFA täytyy vielä käydä tsekkaamassa millailla siellä nuo hommat on järjestetty.

Jalecat's- kissala kirjoitti...

No huh, ei siellä todellakaan sadellut titteleitä ilman kisaa.Kaukana siitä!! Alfan näyttely on suht pieni ja silti kisa oli jokaisella kolmella tuomarilla kova!! Best of best kisassa kisailivat lyhyt ja pitkäkarvat keskenään.

Pikemminkin ainakin nelosissa Fifessä saa sertinsä lähes takuuvarmasti oli silmät keltaiset tai violetit,kissalla töpöhäntä,kunhan on korvaa. Kakkosissa kisa on kovempaa mutta se johtuu määrästä ja saadusta laadusta rotuihin.

Puolensa ja puolensa ja saan molemmista kiksit. Valmistuuhan Fifessäkin vuodessa helposti todella pitkälle, tästä hyvänä esimerkkinä suklaasavu kasvattini. Ei paneelikissa mutta tasasen tappavaan tahtiin sertinsä saanut Gip kissa. Muutoinkin titteleitä satelee tasasen tappavaan tahtiin.