11.7.2009

Alfa Feliksen Tica-näyttelyä

No niin, eilen oli sitten se päivä kun piti lähteä "muille maille" haistelemaan ja näin tehtiin! Aamusta tavarat kasaaan ja menoksi, suuntana Riksu :D Mukaan oli houkuteltu Minna ja Katariina, kiitos seurasta ja Sailalle kiitokset neuvoista :D oli mukava tavata myös kasvotusten!

Kolme tuomaria ja noin 60 kissaa, onneksi mukana oli asiantuntevia joten apuja saatiin jos mihinkin kysymyksiin ja homma skulasi hienosti.Sen lisäksi Alfa Feliksen porukka ja Tican Klerkit(?) olivat todella ystävällisiä ja auttavaisia!!!
Minulle jäi hyvä maku näyttelyistä vaikka sen suurempiin tuloksiin ei Taikan kanssa päästy :) Taika oli koko touhusta täysin erimieltä ja sähisi ja rähisi häkeille vietäessä ja siellä ollessa, muutoin omassa häkissään tytsi oli kauniisti mutta arvostelua odottaessa muut kissat olivat liian lähellä likan mielestä.

Tuomareina olivat Monika Dany, Massimo Picardello ja Kai Ruonala. En ala tässä sen tarkemmin selittämään näyttelynkulkua koska se on edelleen minulla hieman hakusessa mutta siis lyhytkarvat arvosteltiin keskenään ja pitkäkarvat keskenään.Kastraatit sukupuolesta välittämättä keskenään. Jätän selittämiset viisaammille ;D mutta sen verta hyvä makui jäi että joskus voisi ajatella vievänsä meidän muitakin kissoja. Tuomarit todella tuntuivat käsittelevän kissoja silkkihansikkain ja arvostaen!

Taikan ansiot olivat
Tuomari Dany : Best of Division, Best of color
Tuomari Picardello: Best of division, Best of colour, Best of breed
Tuomari Ruonala: Best of Division, Best of colour, 2nd best of breed
(pisteitä en sitten alkanut laskemaan koska en ole Ticalainen ja Taikan Ticanäyttelyt olivat tässä ;)

Loppuun muutama kuva, kuvaajana Katariina Tirkkonen-Wane joka oli paikalla meidän Rimpulaisen kanssa. Se on muuten kaunis kissa vaikka itse sanonkin <3



1 kommentti:

saila kirjoitti...

Kiva oli tavata :) Vuorovoitonhan Taika ja Luuna melkein menivät ottaen huomioon, että siellä oli vain kolme tuomaria, eli hienosti meni!