29.5.2009

Jässikkä ja sen pieni perhe kohtaa

Rene on menettänyt viimeisen aivosolunsa, se on liikkeellä lähes 22h vuorokaudessa ja paahtaa täysillä. Se on niin kiva kun nukut sikeästi ja sininen ufomies kuvittelee tasaisen hengityksen olevan selkeä kutsu painimatsiin. Se on toipunut kastraatiosta odotettuun tapaan todella nopeasti. Vielä viikko ja Rene pääsee uuteen kotiinsa.

Allin antibioottikuuri on nyt loppu ja hyvä se koska viimeiset annokset oli meidän mustalle norsulle ylivoimaisia. Kyllä sitä kehdataan lankaa vedellä ja muuta epäsopivaa mutta sitten lääke ei maistu.

Tänään näen muutaman kuukauden tauon jälkeen jässikän,eli Peten. Pete on ollut Tampereella yhdessä Tyyne kanssa kokeilemassa erästä kotia. No tuo koti ei valitettavasti ollut Petelle se oikea vanhemman kissan takia mutta uusi jo odottaa. Nyt toivon todella että höyryveturini muuttaa sen viimeisen kerran, jos ei niin tuon sen kotiini ja lottoan siihen asti että voitan jättipotin ja saan sen maatalon jostain. Petehän on ilmoitettu Eryyn ja toivon saavani sen myös sinne. Sen arvostelisi Henry Hornel joka haukkui sen lyttyyn Tallinnassa. Peteska tulee siis muutamaksi tunniksi tänne meille josta sen uusi koti noutaa sen Vantaalle. Aivan taatusti koko tuon ajan pussailen sen märäksi ja pidän sen tiukasti kainalossani, minulla on ollut sitä huima ikävä.

Eryyn on ilmoitettu myös Taika, vahvari ei kerro ketä sitä tuomaroisi mutta olettaisin sen olevan Kristiina Rautio.Täytyy vielä varmistaa se sihteeristöltä. Olen kallistunut siihen että tekisin Taikalle vielä yhden mieluiten varianttipentueen josta toivoisin itselleni tyttöä mutta kaikki oikeastaan riippuu siitä itsestään ja kollivaihtoehdoista. Pentue olisi ajankohtainen vasta syksyllä.

Ensi kerralla mahdolliseti jo aika nopeastikin läjäytän ison kasan kuvia ja pyrin nappaamaan muutaman myös liilastamurustani.

Ei kommentteja: