19.5.2009

Höpinää pilvisenä ja sateisena päivänä

Kovasti ei tee mieli ulos lähteä joten tässä on pakattu Ronille reppua valmiiksi huomista muuttoa varten. On tehty kuva cd ja papereita tulosteltu ja laiteltu. Tuli samalla siivottua ja järjesteltyä koko kasvatuslaatikko. Se olikin jo aikamoisen kaaoksen kourissa. Poitsu muuttaa Vantaalle Maijun perheen,kissojen ja koirien sulostuttajaksi. Nyt jo jännittää miten pikkumies ottaa muuton! Hyvin tietysti mutta aina se silti jänskättää

Tilasin kissoilleni hieman herkkua taas Minnalta (Brodeeraus Funkycat), iiiiison makkarapesän...en malta odottaa että se saapuu! Tiedän jo varmasti että meidän kissat rakastuu, niin on käy jokaiselle pesälle joka sieltä on tullut. Kaikista kivointa että voi itse valita värit ja muut että se on prikulleen justiinsa sellainen kun itse haluaa ja sopii omaan kotiin kuin piste iin päälle!

Alli on jo hyvässä kunnossa,sille annetaan nyt pari viikkoa ab-kuuria sen varalle että lanka olisi saanut jotain hiertymää suolistossa aikaiseksi. Hyvin se voi, päsmentää pentuja kuin hyvään vanhaan aikaan taas. Se on oikea pippurisume koko kissa,kirvelevän suloinen mauste koko kissa.

Tämä pentue on ollut kyllä aika kiva kaikenkaikkiaan, pieni flunssa iski juuri ennen ekaa rokotetta mutta ei sitten muuta. Narunsyöjän sukua ne on vahvasti nekin, sen verran ahkeraan ne nytkin pyrkivät syömään pojan tekemää villasukkakäsinukkea.

Mutta nyt tuolla kiljuu 5 nelosta sapuskaa napaansa, on se kumma kun itse syö niin kissoillekkin tulee heti nälkä..jos ei ole rääppeitä tarjolla niin sitten huudetaan kurkkusuorana kuppien edessä..

Ai niin kotisivuilla isoja muutoksia kaikenkaikkiaan ja lisää tulossa...Niistä otetaan kommenteja vastaan ihan mielellään..

Ei kommentteja: